Menu

Loveshoot

Een loveshoot is een perfecte manier om samen met je geliefde op de foto te gaan. Dat mag met een speciale reden, misschien gaan jullie binnenkort trouwen of verloven, maar dat hoeft natuurlijk niet. Deze shoot is ook handig om vast te ‘wennen’ aan het op de foto gaan, als je bij ons je bruidsreportage hebt geboekt.

De locatie van jullie loveshoot kan bijvoorbeeld de plaats zijn waar jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet, of de plaats waar je elkaar ten huwelijk vroeg.

Wat kost een loveshoot?

Als je je bruidsreportage door ons laat fotograferen, is het gratis. Van de gemaakte foto’s krijg je 25 foto’s in volledige resolutie.

Delen

De foto’s in volledige resolutie zijn wel erg groot om door te mailen naar iedereen wie je de foto’s wilt laten zien. Daarom komt op onze weblog een serie van jullie foto’s te staan. De link naar die blogpost kun je naar iedereen mailen, op facebook plaatsen, twitteren, etc. ;).

 

Bedankt voor uw bericht, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Met vriendelijke groet, Lydia en Martin van der Grond Gouwefoto.nlEr is iets fout gegaan bij het versturen van het bericht. Probeer het opnieuw of mail ons op info@gouwefoto.nl