Menu

Kathelijne en Patrick

In een prachtige Volkswagen T1 vertrok Patrick in de vroegte vanuit Nieuwpoort naar Spijkenisse om Kathelijne op te halen. Een uur later belde hij aan en daar kwam ze!

De foto’s maakten we bij de Ruïne van kasteel Ravesteyn, we leenden van de kasteelvrouwe nog een trap om nog hoger op de Ruïne te komen, maar de trap was anderhalve meter te kort.

In ’t Koetshuys aan dezelfde markt als de Ruïne werd in aanwezigheid van wederzijdse ouders het ja-woord uitgesproken, de ringen omgedaan en de trouwakte getekend. Velen volgden via een livestream de plechtigheid.

Bij het ouderlijk huis van Kathelijne werd er een heuse straatreceptie gehouden, de buren en familieleden maakten van de straat de gezelligste straat van Spijkenisse.

2 Reacties
Type uw bericht

Je e-mailadres wordt nooit gepubliceerd Noodzakelijke velden zijn gemarkeerd *

  • Tante Riet ome Teus5 juni 2020 - 11:08

    Wat een schitterende fotoreportage,wat een mooi kleurrijk geheel.Wij wensen jullie!! GELOOF HOOP EN LIEFDE!!ReageerAnnuleer

  • Willy de Jong6 juni 2020 - 08:53

    Prachtige foto’s van een mooie trouwdag. Ik wens jullie veel liefde en geluk. Lfs tante Willy ReageerAnnuleer

Bedankt voor uw bericht, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Met vriendelijke groet, Lydia en Martin van der Grond Gouwefoto.nlEr is iets fout gegaan bij het versturen van het bericht. Probeer het opnieuw of mail ons op info@gouwefoto.nl